Det første lægebesøg

2020-01-22

Lægebesøg
Vigtigt:
1. At kende hemmeligheden bag facaden
2. At stille de rigtige spørgsmål
Hemmeligheden: at blive båret ind i tilstanden
a. jeg ved noget, du ikke ved
b. jeg er over dig som læge, du kan ikke røre mig
c. jeg kommer med en skjult dagsorden
d. jeg har løst problemet, du skal hjælpe mig videre med min adfærd
e. jeg har ikke tænkt mig at modtage et eneste af dine gode råd
f. jeg kan ikke føle skam/ skyld
g. jeg kommer her og jeg vil modarbejde alt du siger, hvis du giver mig lov, for allerede der kan jeg ikke andet. -evt. rollespil omkring 1. Møde hos lægen
h. jeg er allerede forsvundet fra at mærke/ den fysiske verden. (illustration med indskrænkning)
i. jeg kommer til dig for at få din erkendelse af at jeg er syg. Når du giver mig den, så skal jeg bevise det for dig. Jeg er ikke syg, men vil gerne have en diagnose.
j. Jeg har vendt rundt på energierne. Jeg får energi af ikke at mærke
k. Bekræft mig, diagnose søges! - mit mål er at få energi i min billedskabte verden, så jeg kan fortsætte med at leve der. Denne energi kan du give mig - og kun dig, for du viser mig vejen for, hvordan jeg skal agere I denne nye verden.
l. Jeg er I krise, jeg kan ikke holde ud at være I den/ mærke den, så jeg beder dig give mig tilladelse til at udvikle det til en indre krig. Kendes hemmeligheden ikke, sender du som læge personen I krig. Vi skal undgå det næste træk - indlæggelsen.
m. Mine mål skabes ud fra din respons. F.eks. lægen: "tag min. 200 g. på". Personen: "jeg skal max tage 100 g. på".

Nu starter for alvor en tilstand som er spændende. Hvert lægebesøg fremover vil udløse et kick og forløsning når mine mål opfyldes fordi lægen respondere på min adfærd. Ved 1. Lægebesøg oplever jeg en forløsning jeg ikke anede eksisterede. Den spænding vil nu følge hver gang.
Lægen er min forsøgskanin og målestok. Det er vis lægens respons jeg måler min styrke.
Idé: Lægen: "Nu skal du høre. Jeg ved at du de næste mange uger bare vil komme og have tabt dig, og ende med indlæggelse. Så skal vi ikke bare springe det over og indlægge dig med det samme, for der vil det ende alligevel. Skal vi gøre det? Hvad siger du til det?" Endelig fratagelse af liv - indlæggelse.......

Copyright © Krogagergaard
Copyright © Krogagergaard

Copyright © Krogagergaard