Målet helliger midlet - og skaber afhængighed!

2020-01-22

MÅLET HELLIGER MIDLET OG SKABER AFMAGT I ALLE DER ER VIDNE TIL DEN SELVSKADENDE ADFÆRD!!!!

Vi må alle undre os når vi oplever, at et barn på 8-9 år ikke ønsker at spise sig mæt, eller nægter sig selv nydelsen af at spise slik, ik osv.
Jeg ledte efter meningen med denne adfærd og jeg fandt den. At knække koden til spiseforstyrrelsernes hemmelige verden var for mig nødvendigt, for at få svaret skulle der tænkes anderledes. Mit motto er: " Der er en positiv intention bag enhver handling" Det var og er altid mit udgangspunkt når jeg møder noget uforståeligt. Jeg fandt et menneske uden helt uden et jeg, uden adgang til et værdigt og meningsfyldt liv, et tomt liv, kun indeholdt madplaner og planlægning af næste måltid som skal være mindre end det forrige og sådan skal det fortsætte dag efter dag, uge efter uge, måned efter måned, indtil man var helt forsvundet. Livet gav ingen mening længere, at forsvinde var og er målet i denne uværdige diagnose.
Målet er ikke at mærke sulten og afmagten. Midlet er at spise mindre og mindre for hvert måltid der tilbydes, mad bliver midlet tl at nå målet, for at til sidst at forsvinde ind i sindets mørke, her hvor ingen andre kan nå ind. At blive uden bevidsthed om egen magtesløshed - det giver mening. Det tror jeg, at alle har forståelse for, hvem ville ikke gøre det samme i denne håbløse tilstand.

Copyright © Krogagergaard