Her bringes en advarsel!

 

 

Her bringes en advarsel! 

 

generelt ser man overalt kun opskrifter 

 

 

Hvis du vælger at gå efter diagnosen ANOREKSI, kommer du uundgåeligt ud på en glidebane, som er vist på figuren: Sejrsskamlen.  Du ser alle vegne opskrifter herpå. Det skal der advares imod! Diagnosen betyder, at du får et billede af en tynd krop som mål og maden som din fjende nr. 1. Det forværres kun ved hospitalsindlæggelse og efterfølgende madplaner.
Dette forhold er, hvad bogen den  grafiske novelle ”SANDHEDEN bag anoreksiens tynde krop” kan gøre dig klogere på: Gå ikke i ”Anoreksifælden”, bogen med  intentionen bag den grafiske novelle. Novellen er udarbejdet af 2 unge, som fortæller deres historie gennem en række autentiske billeder.  De blev ikke advaret, men måtte tage hele turen med hospitalsindlæggelse til følge uden nogen form for hjælp ud over en madplan, som forværrede tilstanden af hjælpeløshed. 

Den hjælp fik de, da de blev behandlet med DIA- terapi, som er de unges forløsende terapi og styrker det psykiske beredskab i kritiske situationer. De er kommet styrket ud på den anden side til et normalt liv. Hvis du ikke lytter til denne advarsel, går du i den samme fælde, nu trods bedre vidende. 

 

SEJRSSKAMLEN